Yogaformer


YOGAFORMER

Hatha yoga


Hatha er den perfekte introduktion til yoga for at dykke ned i de grundlæggende stillinger.


Stillingerne i Hatha yoga, er fysisk udfordrende og designet til at strække, styrke og tone kroppen. På hatha klasserne bevæger vi os i et roligt tempo og står i en stilling i  længere tid med fokus på at bruge alle muskelgrupperne - og du vil få oplevelsen af at "komme ud af hovedet" og ind i kroppen.


På hatha klassene er der tid til og fokus på, at du udfører de enkelte stillinger korrekt, og undervsisningen tilpasses dit niveau.


Hver klasse afsluttes altid med en længerevarende afspænding.

Vinyasa yoga


Vinyasaklassen kombinerer bevægelse og åndedræt for at producere et “flow” af stillinger, der fører fra den ene stilling til den næste for at opbygge varme i kroppen.


Vi tager det grundlæggende fra Hatha yogaen og tilføjer det et legende element. Der bruges ikke så meget tid på at forklare de enkelte stillinger, hvilket giver mulighed for en intens både fysisk- og indre praksis.


Vinyasaklasserne er for dig, der gerne vil have yoga, hvor du udfordrer din krop fysisk, får sved på panden og pulsen op.


Hver klasse afsluttes med en længerevarende afspænding.

Blid yoga


En langsom og rolig praksis hvor vi fordyber os, og laver nærværende yoga med lange dybe stræk. Blid hatha er til dig, der har fysiske udfordinger, eller til dig der trænger til en pause fra en hektisk hverdag.


Klassen afsluttes altid med en kortere restorativ praksis, hvor  kroppen bliver støttet, og får mulighed for at slippe spændinger, stress samt oplagrede giftstoffer.Hver klasse afsluttes med en længerevarende afspænding.


Restorativ yoga


Restorativ yoga er en meget blid yogaform, hvor fokus ikke er på at søge det intense stræk, men derimod at opdage værdien i hvile og restitution.


Ved hjælp af yogaudstyr - så som hynder, tæpper og blokke - støtter vi kroppen, så du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne - du skal blot hvile.  Hver stilling holdes I minimum 5 minutter for at hjælpe kroppen til at give slip. Den dybe afspænding skaber balance i nervesystemet, hvilket er med til at give dig en bedre søvn, et bedre immunforsvar, lavere blodtryk og mere energi.


Restorativ yoga er for dig der har brug for at lade op og finde ro i en hektisk hverdag. Derudover hjælper restorativ yoga ved lidelser som stress, angst og depression - og er generelt god til at skabe ro og balance og hjælpe dig med at slappe af.