YOGAFORLØB

YOGAFORLØB

- FOR ALLE - OGSÅ DIG 

FUNKTIONEL FLOW YOGA (ARTEMIS)

Vil du gerne være en stærkere, sundere og endnu bedre udgave af dig selv?.. så kom og vær med når vi laver lækker, legende, dynamisk og funktionel yoga, der styrker din krop, din forbindelse til din krop - skruer ned for tempoet og op for nærværet ♡


Funktionel flow yoga er en mere dynamisk, legende og let bevægelsesform, der styrker og toner din krop (og dit nervesystem), hjælper dig ud af dårlige kropslige vaner & tilbage til din naturlige krop og bevægelsesfrihed. Den bevægelse din krop fra naturen er skabt til!


Vi arbejder med en ensartet muskeltonus, der giver dig en bedre forbindelse fra din hjerne til din krop, og distribuerer belastningen ud i hele kroppen, så din træning bliver sundere, fordi du bruger din krop uden slid.


Du vil mærke din krop på en helt ny måde, opleve en yogaform der føles let, legende og som åbner din krop op på en mere naturlig måde. Det er en praksis, der er både blød, blid, dynamisk, legende, langsom og lækker for hele dig!


Gennem Funktionel Flow Yoga opnår du:


♡ Bedre kropsholdning
- mere styrke, stabilitet og vedholdenhed

♡ Mindre stress
- mere balance i dit nervesystem

♡ Bedre bevægelse
- større mobilitet, ensartet tonus og dyb kontakt til din core

♡ Vækket dit indre barn

- leg og bevægelser der stimulerer din evne til at være mere tilstede og bevidst i din krop


Yogaen er en videreudvikling af enkle, effektive forms fra blandt andet Bowspring og Artemis Movement og er baseret på den nyeste viden om kroppens anatomi og nervesystemet ud fra den polyvagale teori. Vi arbejder også aktivt med åndedrættet - din vejrtrækning er essentiel for din væren her i verden!


Hver klasse afsluttes altid med et restorativt hvil og/eller en lang afspænding ♡


Klasserne er små med max 6 elever på hvert hold, så jeg har tid til netop dig ♡'


Skulle du være forhindret i at komme på din faste ugedag kan du deltage på et af mine andre hold i den periode forløbet varer. Du mister dermed ikke et klip.


Der er plads til DIG uanset din yogaerfaring, smidighed og alder.


Jeg har alt det yogaudstyr du skal bruge. Yogamåtter fra JADE yoga og alt økologisk yogaudstyr af bedste kvalitet.


Info om forløb


MANDAGE 17.00-18.30
UGE 32-41 2024 (10 mødegange)

PRIS: 1500 KR.

Fuldt booket! 


TIRSDAGE 8.45-10.15
UGE 32-41 2024 (10 mødegange)

PRIS: 1500 KR.
Ledige pladser!


TIRSDAGE 16.30-18.00
UGE 32-41 2024 (10 mødegange)

PRIS: 1500 KR.
1 ledig plads!


TORSDAGE 8.45-10.15
UGE 32-41 2024 (10 mødegange)

PRIS: 1500 KR.
Ledige pladser!


BLID & RESTORATIV

TIRSDAGE 18.30-20.00 - 1 ledig plads! 


Blid yoga - for alle!


Forløbet er for dig, der har brug for hjælp til at mildne stresssymptomer, for dig der ønsker afspænding, eller for dig der bare godt kan lide roen i de restorative stillinger.


Restorativ yoga er for alle - og kan afhjælpe stresssymptomer, uro, søvnløshed, spændinger i kroppen - og du vil opleve at du bliver bedre til at mærke og lytte til kroppens signaler, så du bedre kan drage omsorg for dig selv.


Restorativ yoga er hvilende yogastillinger, der er støttet op af hjælpemidler - yogapøller, blokke og tæpper - så du ikke skal bruge kræfter på at ”bære” dig selv, men derimod slippe muskelarbejdet og kontrollen, overgive dig til støtten, for herigennem at løsne op for spændinger i både krop og sind.


Vi lever i et samfund hvor vi ofte er "på" hele tiden - vi "gør" hele tiden i stedet for bare at "være". Måske genkender du det, måske har du svært ved at finde roen i din hverdag, og har måske helt glemt hvordan det føles at være i dyb ro og hvile. Det er essentielt for vores krop og sind at vi finder ro og hvile - det er her vi genopbygger og genfinder balancen ♡


Info om forløb


TIRSDAGE 18.30-20.00
UGE 42-51 2023 (10 mødegange)

PRIS: 1400 KR.
6 pladser ialt (1 ledig plads!)