WORKSHOPS/EVENTS

WORKSHOPS
& EVENTS


AKTUELLE WORKSHOPS & EVENTS

FREDAGSHVIL MED BLID & RESTORATIV YOGA

Trænger du til ro & hvile?.. at kunne trække stikket helt ud for en stund og lande dybt i en masse skønne restorative yogastillinger - og bare være?


Du inviteres til at sætte tempoet ned og give dig selv omsorg. Du vil opleve hvordan det, at hvile fuldt støttet i restorative stillinger, tillader kroppen at slappe helt af og sindet at falde til ro.


På denne lidt længere restorative klasse fokuserer vi på hvordan vi kan støtte kroppen fuldt ud ved at bruge tæpper, pøller, blokke og øjenpuder. Vi vil være i stillingerne i længere tid, og lande i en dyb indre ro. Vi vil meditere, lave et par enkelte åndedrætsøvelser, praktisere dyb ro og hvile, og afslutte med en lang og dybdegående afspænding. 


Mange af os lever i en alt for travl og hektisk hverdag hvor vi det meste af tiden er mere i "gøren" end i "væren" og mere "i hovedet" end i kroppen - som rent faktisk er det sted vi kan mærke hvordan vi har det, og hvad vi dybest set har brug for.


Det er essentielt for vores krop og sind at vi finder ro og hvile og genfinder kontakten til kroppen - det er her vi genopbygger og genfinder balancen og styrken. Også for at kunne være velfungerende i den verden der omgiver os.


Den restorative yoga er fantastisk til det formål - og du vil gå herfra med en følelse af indre ro som du måske ikke har oplevet længe - eller måske helt har glemt hvordan føles.


Alle er velkomne uanset erfaring.


Der er meget få pladser, så der vil være god plads og god tid til netop dig ♡


Jeg har alt det udstyr du skal bruge. Yogamåtter i ren uld, og alt udstyr i den bedste og økologiske kvalitet. Du skal blot møde op som du er!

Info


FREDAG 9. AUGUST 2024

KL. 16.00-19.00
PRIS: 375 KR.
1 plads tilbage!


FREDAG 6. SEPTEMBER 2024

KL. 16.00-19.00
PRIS: 375 KR.
Ledige pladser!


FREDAG 4. OKTOBER 2024

KL. 16.00-19.00
PRIS: 375 KR.
Ledige pladser!unsplash