Behandlinger

LIFTING GUA SHA ® ANSIGTSTERAPI

Det naturlige ansigtsløft - helt uden brug af kemi


Lifting Gua Sha® er en behandling der vil give dig et naturligt ansigtsløft (som botox uden kemi), og du vil samtidig få en skøn, afstressende, beroligende og meditativ oplevelse for både krop og sind.

HVAD ER LIFTING GUASHA® ANSIGTSTERAPI?

Denne dybe ansigtsterapibehandling er baseret på traditionel kinesisk medicin og kombinerer Gua Sha massage, cupping og teknikker fra japansk lifting. Det er et ikke-kirurgisk, naturligt ansigtsløft og en dybdegående massage af ansigtet. Ved brug af ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage stimuleres 24 akupunkturpunkter i ansigtet så blodcirkulationen øges, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastinproduktionen stimuleres. Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes.


HVAD GØR BEHANDLINGEN? 

En Lifting Gua Sha® behandling hjælper dig med at:


♡ reducere rynker og fine linjer
♡ mindske poser under- og hævelser over øjnene
♡ fjerne affaldsstoffer
♡ øge blodcirkulationen
♡ stimulere produktionen af kollagen og elastin
♡ tilføre næring og ilt til din hud

♡ reducere ubalancer og kan afhjælpe spændinger i ansigt, kæbe, nakke mm

♡ balancere dit nervesystem - og kan dermed hjælpe til at reducere stress


... og derudover giver behandlingen dig en mere ensartet hudtone, en fornyet glød til dit ansigt og et løft af din muskulatur♡

Akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med dit nervesystem, hormonsystem, kredsløb og de indre organer. Derfor virker behandlingen også afstressende, afspændende, beroligende og meditativ for hele dig ♡

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL? 

Du vil kunne se og mærke en tydelig effekt af blot én enkelt behandling. Du vil opleve at fine linjer og rynker bliver mindre tydelige - dit ansigt får et `blødere´ udtryk, du får mere glød og en mere ensartet hudtone. Effekten af en enkelt behandling varer typisk ca. en uges tid eller mere. Nogle oplever at én månedtlig behandling kan gøre linjer og rynker mindre tydelige og mindre dybe, samt huden sund, stærk og med mere liv og glød. 


Hvis du gerne vil have en langvarig effekt anbefaler jeg et forløb på 10 behandlinger over en periode på 5-6 uger (alternativt 10 uger) - hvor du vil se en markant forskel og opnå et "naturligt løft" af dit ansigt. Effekten vedligeholdes ved at du får en behandling hver 4-5 uge efterfølgende, og løftet vil kunne holde i op til 2 år. 


Se FØR/EFTER billeder af nogle af mine klienter - både før/efter en enkelt behandling og før/efter forløb på 10 behandlinger.  


HVORDAN FOREGÅR DET?
Behandlingen foregår her hos mig i et smukt og æstetisk terapirum - og er 90 minutters ren velvære - kun for dig ♡


Jeg bruger udelukkende de helt rene og eksklusive håndlavede, økologiske hudplejeprodukter fra danske BETTES SKINCARE - med hjemmedyrkede urter, økologiske olier og naturlige vitaminer. 


Du kan også købe produkterne fra BETTES SKINCARE her i min klinik ♡


Priser


1 behandling (75 minutter) 800 kr. 

5 behandlinger (5 x 75 minutter) 3750 kr. 

10 behandlinger (10 x 75 minutter) 6900 kr. 

unsplash