Restorativ yoga & meditation


EVENTS

Restorativ yoga & meditation

Giv dig selv en velfortjent pause og den bedste start på din weekend med denne 2,5 timers restorative klasse. 

Du inviteres til at sætte tempoet ned og give dig selv omsorg. Du vil opleve hvordan det, at hvile fuldt støttet i restorative stillinger, tillader kroppen at slappe helt af og sindet at falde til ro. Når kroppen føler sig tryg, støttet og tilpas vil både krop og sind begynde at slippe vanemæssigt holdte spændinger.

På denne lidt længere restorative klasse fokuserer vi på hvordan vi kan støtte kroppen fuldt ud ved at bruge tæpper, pøller, bælter, blokke og øjenpuder. Vi vil være i stillingerne i længere tid, og lande i dyb indre ro.

Vi lever i et samfund hvor vi ofte er "på" hele tiden - og har måske helt glemt følelsen af dyb ro og hvile. Det er essentielt for vores krop og sind at vi finder ro og hvile - det er her vi genopbygger og genfinder balancen. Den restorative yoga er fantastisk til det formål - og du vil gå herfra med en følelse af indre ro som du måske ikke har oplevet længe - eller måske helt har glemt hvordan føles.

Alle er velkomne uanset erfaring. Restorativ yoga er særlig god ved stress og pres i dagligdagen. Og den kan nære yogier med en daglig aktiv yogapraksis.


Pris

250 kr. 

- inkl. vand, te og sunde snacks

Der er kun 8 pladserTidspunkt

Fredag 28. februar 2020

kl. 16:30 - 19:00

ABONNER PÅ MIT NYHEDSBREV 
 

Yoga by Christina


Solbyen 29, 9000 Aalborg

Email: yoga@bychristina.dk

40533200

Copyright @ All Rights Reserved