Forårsbalance - ayurveda & egenomsorg


EVENTS

Forårsbalance

- ayurveda og egensomsorg med janni Når du er fysisk og mental rask er du i balance - det er ét af grundprincipperne inden for det holistiske sundhedssystem, som kaldes ayurveda. Men hvordan opretholder man balancen i
en travl hverdag?

Denne fredag eftermiddag får du simple tips til, hvordan du med yoga, meditation og generel livsstil kan opretholde din hverdagsbalance om foråret. I løbet af eftermiddagen får du kendskab til, hvordan de tre ayurvediske typer kommer til udtryk, når de er henholdsvis i balance og ubalance. Du får også en fornemmelse af, hvilken af de tre ayurvediske typer du med fordel kan være særligt opmærksom på om foråret. Efterfølgende vil det være nemmere for dig at navigere i din egen hverdag og tage begyndende ubalancer i opløbet, så de ikke når at manifestere sig som sygdom.

Påklædning: Behageligt tøj du kan bevæge dig i.
Medbring: Notesbog og skriveredskaber


Om Janni; 
Janni har dyrket yoga siden 1997, og startede med at undervise i 2008. Hun er en af de faste undervisere på www.yogavivo.dk hvor hun underviser i flere forskellige stilarter, grundet hendes mange kompetencer indenfor bla. hatha-, vinyasa-, yin- og restorativ yoga samt pranayama, meditation, yogafilosofi og ayurveda.

Du kan læse mere om Janni på:


www.yogavivo.dk/matrika


www.matrika.dk

Pris

325 kr. inkl. vand, te og sunde snacks.

Der er kun 10 pladser på workshoppen.Tidspunkt

Fredag . november 2019

kl. 16:00 - 18:30

ABONNER PÅ MIT NYHEDSBREV 
 

Yoga by Christina


Solbyen 29, 9000 Aalborg

Email: yoga@bychristina.dk

40533200

Copyright @ All Rights Reserved