Lakshmi


WORKSHOPS

Lakshmi

2,5 times workshop med Julie Johansen Eising

Billede på vej

Julie vil denne gang undervise en række af hele tre spændende workshops, der hver især omhandler en af de tre indiske guder; Lakshmi, Hanuman og Ganesha. Du vil opleve chant, mytefortællinger og yoga, der relaterer sig til de enkelte guder - så de tre workshops vil være vidt forskellige.


Man kan sagtens deltage i en enkelt workshop, men de kan også tages som et forløb, hvor du dykker dybere ned i temaerne.Lakshmi

Workshoppen kommer til at handle om alt det, som føles rart og nærende for kroppen. Foruden støttede yogastillinger, vil du bevæge dig i et feel good flow, som frembringer smil og en følelse af velbehag. Du vil stifte bekendtskab med gudinden Lakshmi, som står for blandt andet skønhed, og vi vil dykke ned i mytefortællinger om den smukke gudinde.


Workshoppen er for alle. Så hvad enten du er nybegynder, erfaren, stressramt eller andet så kom med.Tilmelder du dig alle tre workshops er den samlede pris 750 kr. - du sparer 150 kr.Julie Johansen Eising kommer fra Århus - er uddannet hos Hamsa yoga - og har bla. undervist hos Hamsa yoga i flere år. Du kan læse mere om Julie her.

Pris

En workshop : 300 kr.

Alle tre workshops: 750 kr

Der er kun 10 pladser på workshoppen.Tidspunkt

Søndag 5. maj 2019

kl. 10:00 - 12:30


SE MIT AKTUELLE UGESKEMA OG BOOK DIG PÅ..


ABONNER PÅ MIT NYHEDSBREV 

Yoga by Christina


Solbyen 29, 9000 Aalborg

Email: yoga@bychristina.dk

40533200

Copyright @ All Rights Reserved